دریافت پروژه کسر خدمت

مرکز علم و فناوری جوادالائمه‌علیه‌السلام به منظور کمک به ارتقاء بهره‌وری تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی، اقدام به تدوین نظام مسائل و موضوعات مورد نیاز انقلاب اسلامی در عرصه های ملی و دفاعی نموده و در پی آن است تا در یک تعامل دو سویه با مراکز پژوهشی، تحقیقاتی و دانشگاهی به گفتمان سازی و جریان سازی لزوم پاسخ به نیاز های جاری و آتی انقلاب بپردازد تا از این طریق، رویکرد صرفا تئوریک و پژوهش برای پژوهش را به پژوهش برای کاربرد و پاسخ به نیاز جامعه تبدیل نماید.

بر این مبنا تلاش می شود تا از یک سو با تعامل با اساتید و دانشجویان، هدایت عناوین پایان نامه های دانشجویی به سمت پاسخ به نیازها و مسائل اولویت دار کشور انجام شود، و از سوی دیگر با جلب مشارکت و پشتیبانی مراجع ذیصلاح، حمایت هایی از جمله کسر خدمت، جایگزین خدمت، قراردادهای پژوهشی-تحقیقاتی و… را به عنوان عامل انگیزشی و حمایتی در اختیار پژوهشگران دانشگاهی قرار دهد.

با رویکرد ذکر شده، در حال حاضر مرکز علم و فناوری جوادالائمه‌علیه‌السلام در قالب انجام پروژه های کسر خدمت یا جایگزین خدمت پذیرای دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌باشد و همچنین در قالب پروژه های رشد بسیج، اقدام به حمایت و هدایت تیم های متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در تمامی مقاطع با اولویت دانشجویان سال سوم کارشناسی می نماید.

پروژه کسر خدمت سپاه به صورت عمرانی

مرکز علم و فناوری جواد الائمه (ع) با هدف تسهیل فرایند ثبت درخواست توسط متقاضیان محترم، اقدام به ایجاد سامانه‌ای جهت افزایش سرعت و کیفیت ارائه پروژه کرده است که به زودی از آن رونمایی خواهد شد. لذا تا زمان راه‌اندازی کامل سامانه، فرایند ثبت درخواست برای دریافت پروژه کسر خدمت، به این شکل خواهد بود که ابتدا فایل‌های مرتبط با موضوع درخواست‌تان را دانلود و پس از تکمیل آن‌ها، به آدرس‌های ذکر شده در هر بخش ارسال خواهید کرد. کارشناسان مرکز درخواست شما را بررسی و در کمتر از یک هفته نتیجه را اعلام خواهند کرد.

 

پروژه کسر خدمت

به منظور انجام پروژه کسر خدمت، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و یا فارغ التحصیلان این دو مقطع که از زمان فارغ التحصیلی(ثبت آخرین نمره) آنها کمتر از 8 ماه گذشته باشد و تاکنون برای ارگان دیگری پروژه کسر خدمت انجام نداده باشند، می توانند با تکمیل فرم اطلاعات فردی در خواست خود را ارسال نمایند.

پروژه جایگزین خدمت

به منظور انجام پروژه جایگزین خدمت، دانشجویان احراز صلاحیت شده توسط بنیاد ملی نخبگان می توانند با تکمیل فرم اطلاعات فردی در خواست خود را ارسال نمایند تا در صورت توافق برای اجرای پروژه، نسبت به تهیه معرفی نامه لازم اقدام نمایند.

پروژه رشدی بسیج (انتفاعی)

به منظور انجام پروژه رشد بسیج، ابتدا لازم است تیم های دو الی 5 نفره از میان دانشجویان و یا فارغ التحصیلان دانشگاهی توسط متقضیان همکاری تشکیل و فرم های مربوطه شامل اطلاعات فردی و پیشنهاد ایده ها و موضوعات مد نظر تکمیل و ارسال گردد. پس از این مرحله، با ارجاع به گروههای تخصصی نسبت به تعیین دقیق زمینه فعالیت و پژوهش اقدام شده و قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی به منظور حمایت و هدایت تیم عقد می گردد.

نکات مهم اخذ پروژه​

1. از تاریخ 2 / 4 / 97 تعریف پروژه کسر خدمت برای همکاران تحقیقاتی در زمان انجام خدمت وظیفه عمومی ممنوع است و تنها همکاران تحقیقاتی که تا تاریخ یاد شده شروع به کار آنها ثبت شده است اجازه دارند کار خود را ادامه دهند. توصیه میشود این همکاران هرچه سریعتر نسبت به اتمام پروژه خود اقدام کنند.

2. از تاریخ 1 / 6 / 97 کلیه پروژه های کسر خدمت بالای 6 ماه باید در کمیسیون ارزیابی ثانویه مورد بررسی قرار گیرد و مرکز علم و فن آوری جواد الائمه (ع) تنها تا 6 ماه کسری صادر می نماید.

نکاتی جهت همکاری پژوهشی-تحقیقاتی

1. رزومه خود را در قالب فرم رزومه موجود در سایت به آدرس پست الکترونیک زیر ارسال نمایید. چنانچه رزومه شما مورد تایید تیم پژوهشی واقع شود، با شما تماس تلفنی گرفته خواهد شد.

2. در صورت عدم تماس در طول یکماه،در حال حاضر تخصص شما مورد نیاز نمی باشد و شما می توانید جهت اخذ پروژه به سازمان ها و مراکز دیگر مراجعه نمایید.

3. چنانچه رزومه شما مورد نیاز نبوده است، می توانید پس از گذشت 3 ماه از ارسال رزومه، مجددا نسبت به ارسال آن اقدام نمایید.

تعاریف

1. مراکز علم و فن‌آوری: مجموعه‌ای وابسته به سازمان‌های تحقیقاتی، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های دفاعی می‌باشند، که به منظور مشارکت و توانمند‌سازی عناصر علمی، استعدادهای برتر و نخبگان بسیجی در تولید علم و فن‌آوری مورد نیاز با همکاری هسته‌های پژوهشی تشکیل و سازماندهی شده‌اند.

2. هسته‌های پژوهشی بسیج: تیم‌های تخصصی متشکل از عناصر علمی، استعدادهای برتر و نخبگان بسیجی که با هدایت و برنامه‌ریزی هدفمند تحت نظارت مراکز رشد فعالیت می‌نمایند.

3. سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فن‌آوری: سازمانی با بدنه مردمی، که وظیفه شناسایی و معرفی اقشار جامعه و عناصر علمی، استعدادهای برتر و نخبگان بسیجی را به رده‌های تحقیقاتی عهده‌دار است.

4. واحدهای فناور: واحدهای فناور در زمینه تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، طراحی مهندسی، مهندسی معکوس، ارائه خدمات تخصصی و در جهت کاربردی کردن نتایج دانشی و فناوری فعالیت می‌نمایند.

5. موسسات / شرکت‌های دانش بنیان: دارای هویت حقوقی مستقل هستند که در زمینه تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، طراحی مهندسی، مهندسی معکوس، انتقال فن‌آوری، ارائه خدمات تخصصی و در جهت تجاری کردن نتایج تحقیقات فعالیت می‌نمایند. این واحدها منتج از هسته‌های رشد فعال / واحدهای فناور با سابقه در مراکز رشد می‌باشند.